China Glaze Pink Voltage Review

Sziasztok pipikék,

Mielőtt az ember lánya ellátogat a Nailland standhoz nem árt legalább mentálisan egy listát írni, mert bizony a sok ragyogó körömlakk közt könnyű elveszni. Én is így tettem, de sajnos a három kiszemeltből kettő épp nem volt kapható, de nagy szerencsémre a China Glaze Pink Voltage lakkjából még volt pár darab. Szerelem volt első látásra.


Hey chickies,

Before one pays a visit to the Nailland stand in the mall you should always make a list, at least a mental one, because once you're there all the pretty polishes will make you go crazy. I did make a little list, but sadly two of the polishes that were on it were sold out. Still I coun't myself lucky, since Pink Voltage by China Glaze was available, and it was instant love.




Egy körömlakknál a csomagolásról nem sok mindent lehet elmondani, talán annyit jegyeznék meg, hogy szeretem, amikor a kupak kisebb, mint az üveg, így ha fentről belesek a fiókba látom a színét, és nem kell egyenként forgatnom őket. Ami talán kicsit negatívum, hogy az ecset bár jó minőségű elég vékonyka, én jobban szeretem a kicsit szélesebb darabokat.

There is not much to talk about packaging wise when it comes to nail polishes. I like, that the cap is smaller/skinnier, than the bottle, so when I open my drawer I can see the color and don't have to pull out every bottle one by one. The brush is a bit too skinny for my taste, I like the wider ones better, but it's a nice quality and still easy to work with.


A színe valami eszémetlenül gyönyörű. Igazi élénk, neon rózsaszín, enyhe kékes fénnyel. Imádom. Ami pedig meglepett az a textúrája volt, ugyanis nem fényes, de nem is matt a végeredmény, száradás után kellemes fénye van a lakknak. Felkenve sajnos a kékes szín nem annyira látszik, de még így is kápárázatos.

The color is amazing. It's a really vibrant neon pink with blue undertones. Love it! Texture wise it's not a regular cream, but it's also not matte, because it has a slight sheen. When worn the blue doesn't come out as strong as in the bottle, but it's still a wonderful color.

 természetes fényben / natural dayligh

napsütésben / direct sunlight

Nem tudok betelni vele, annyi nyár és annyira szép. Egy aprócska hibája van, hogy hajlamos a foltosodásra. Az első réteg elég érdekesen nézett ki, és bár a második sokat javított a dolgon, azért ha nagyon közelről nézem látszik, hogy nem teljesen egyenletes, így felvitelkor nem árt picit jobban odafigyelni. Ettől eltekintve szerintem szuper lakk, a heti manikűrömhöz részben ezt használtam, és többen is megjegyezték, hogy mennyire vagány és szép. 

I can't get enough of this polish. It only has one minor downside, it tends to go on patchy. The first layer looked a bit strange, and while the second layer evened it out, if I take a closer look I can still see some little patches where it's not completely even. Apart from this it's a gorgeous polish, I used it for my weekly mani and got a bunch of compliments of how cool and beautiful it looks.

Nektek van nyári neon színetek a kollekciótokban?

Do you have any summer neons in your stash?







babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése