L'Oreal Perfect Clean Soft Scrub Review

Sziasztok pipikék,

Ma egy igen furcsa kinézetű, de nagyon is kellemes terméket hoztam nektek, a L'Oreal egyik arcradírját.


Hey chickies,

Today I brought you a very strange looking, but absolutely nice product, it's L'Oreals facial scrub.


Mivel már kezd kifogyni a Tony Moly kávés arcradírom úgy döntöttem a múltkor, hogy veszek magamnak egy másikat, hogy felváltva tudjam őket használni. Egyből megakadt a szemem a két L'Oreal terméken, egyrészt a kék és a narancs szín kicsit kitűnt a többi közül, de ha ez nem lett volna elég, az alakjuk végképp teljesen más volt, mint a többi radíré. Mivel előtte nem nagyon nézelődtem arcradír téren, így nekem nagyon is új volt ez a termék, de kötve hiszem, hogy ténylegesen annyira nagy újdonság lenne.

My Tony Moly coffee scrub is running low, so I thought, that I would buy another one and use both in rotation. Browsing the stores selection my eyes immediately saw these two from L'Oreal, first off the blue and orange color made them stand out, second, that packaging is hella strange looking. I don't think they're that new, they're most likely just new to me, since I always just went by the scrub section.


Kezdjük is a legfeltűnőbb résszel, a csomagolással. A fejre állítható flakon alul kicsit keskenyebb, felül pedig szélesebb és lyukas. A lyukban pedig egy kis fehér párna kapott helyet. Természetesen az egész le van ragasztva, hogy ne lehessen csak úgy hozzáférni, így nem kell aggódni, hogy koszos kézzel valaki jól összetapizta az egészet. Azt kell mondjam, hogy akármennyire is fura a csomagolás, nekem tök jól kézbe illik, nem csúszik, kényelmes a fogása.

Let's start with the most obvious part, the packaging. The bottle stands on it's head, is narrow at the bottom, wider at the top and has a hole in it. Yepp, a hole, and that is, because it houses a little white pad. Of course it is all sealed with a sticker, so no one can grab it with dirty hands and ruin it. I have to say, that even if it looks odd, it really fits my hands, doesn't slip around and is nice to hold.



Jöjjön a másik furcsaság, a fehér párna. A kis szerkezet egyik oldalán több tucat apró, nagyon puha "tüske" van, míg a másik oldalát úgy alakították ki, hogy könnyű legyen fogni. Sőt, ha valaki nem szeretné visszatenni a flakonban lévő lyukba, akkor a tapadókorong segítségével fel is teheti mondjuk a fürdőszobai tükörre. Eleinte azt hittem, hogy nagyon kemény és durva lesz a bőrön, de kellemeset csalódtam, tényleg nagyon puha a kis szerkenytyű.

Let's take a closer look at the other strange thing about this product, the white pad. On side has dozens of soft little nubs, while the other one is shaped so you can hold it easily, or even put it on the bathroom mirror with the suction cup if you feel like. I thought, that it would be to harsh on my skin, but it is surprisingly gentle and soft.


Az arcradír barack illatú és bár narancssárga a flakonban, kinyomva színtelen. Jól láthatóak benne a barackmag darabkák, melyek nem túl durvák a bőrön. Használat közben arra jutottam, hogy ha a párnával próbálom meg használni, akkor sokkal lágyabb, míg ha simán kézzel viszem fel és dörzsölöm el a bőrömön, akkor van igazán radírozó hatása. Mivel radírnak vettem, ezért utóbbi megoldást szoktam választani, és hetente max egyszer vetem be.
Kicsit megosztó számomra a termék. Mellette szól az, hogy nem műanyag golyókat tettek bele, hanem egy természetes anyagot, így amikor eltűnik a lefolyóban nem jut eszembe az, hogy vajon melyik tenger vagy óceán vizét sikerült éppen rosszabbá tennem. A radírozó hatása is megfelelő, viszont a csomagolás sokat ront a dolgon. Jópofa, de fölösleges. Több értelmét látnám annak, ha elhagynák a párnát, normális csomagolásba tennék, és cserébe kicsit faragnának az árából. Teljesen áron szerintem nem érdemes megvenni, ha akciós, akkor viszont nyugodtan le lehet rá csapni.

The scrub has a nice peachy smell, and although it looks orange in the packaging, it comes out clear. The peach kernels are very visible, and they're not to harsh on the skin. While using it I came to the conclusion, that with the pad it is very gentle and more like a wash, while without it it becomes a real scrub. Since I wanted a new scrub I use it once a week, apply and massage it with my hands, without the pad.
The product is a bit controversial for me. It's good, that they used shredded peach kernels, instead of those tiny plastic beads, so when it goes down the sink I don't think, oh which see or ocean did I just polluted. The scrubbing affect is nice and efficient, but the packaging is a big downer. It's gimmicky and unnecessary. It would be much better if they would put it in a normal tube, without the pad and shave down the price a but. I wouldn't buy it for it's full price, but it's worth checking out if it's on sale.


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése