Etude House Rosy Tint Lips Nr. 8 Review

Sziasztok pipikék,

Ma az Etude House egy régebbi termékéről lesz szó, még hozzá a Rosy Tint Lips sorozat nyolcas árnyalatáról, az After Blossomról.


Hey chickies,

Today I brought you After Blossom from Etude House's Rosy Tint Lips range.



A Rosy Tint Lips a tavaly őszi kollekció részeként jelent meg a piacon, és összesen nyolc árnyalatból áll, melyben az egészen természetestől az élénk színekig minden megtalálható. A csomagolás egészen egyszerű, egy fejre állítható kis tubus, letekerhető kupakkal. A kupaktól megszabadítva egy merőben furcsa applikátor néz szembe velünk. Kerek, kemény, és frottírszerű bevonat van rajta. Elsőre kicsit érdekes használni, de könnyen hozzá lehet szokni. A műanyag elég tartósnak tűnik, így nem kell attól félni, hogy a táskánkba bedobva egyszer csak egy csúnya baleset végeredményével kell szembenéznünk. Viszont valahol pont ez a hátránya is, elég erősen kell nyomni, hogy kijöjjön egy rúzs.
A tubus színe megegyezik a benne lévő rúzs árnyalatával, így ha valaki többet vesz, akkor szerencsére nem kell percekig keresgélnie.

Rosy Tint Lips came out last year with the fall collection. The line contains eight hues, which range from natural to vibrant colors. The packaging is a simple plastic tube with a screw on lid. If you take off the top you'll see a very strange applicator. It's rounded, a bit hard and has a terry material kind of feel to it. It's kind of interesting to use it at first, but is easy to get used to. The plastic of the tube seems sturdy, so you won't have any accident in your purse, but it also makes it pretty hard to squeeze out the product.
The color of the packaging is similar to the actual lipstick color, so if you have more than one, you won't have spend your time with endless searches.




A promo képeken az After Blossom egy sötétebb, már már magentás színnek tűnik, míg élőben inkább egy élénk fukszia. A promo képekről inkább hasonlít a négyes árnyalathoz, a Sweet Poisonhoz. A rúzs maga nagyon könnyed, elsőre fényes, de száradás után kellemesen matt. Sajnos nagy hátránya, hogy nem túl tartós, így 2-3 óránként újra kell kenni, ha az ember szeretné fenntartani a színt. A másik, hogy hiába van ráírva, hogy ajakszínező, ezen tulajdonsága csak nagyon haloványan jelentkezik az ajkakon. A matt megjelenés miatt picit szárítja az ajkakat, de nem vészesen, így egy kis ajakírral gyorsan orvosolható a probléma.

On the promo images After Blossom looks like a darker, almost magenta like hue, but in real life, it's more of a vibrant fuchsia. Strange enough, it looks really similar to the promo results of Sweet Poison (Nr. 4). The lipstick is very lightweight, is glossy during application, and dries down to a matte finish. Lasting power is not very good, you need to reapply it every 2-3 hours. Also, even if it's called a tint, it has barely any tinting qualities, it's more like a matte balm. Because it's matte it dries out the lips a little bit, but nothing to dramatic, that a tiny amount of lipbalm can't solve.



Összességében azt kell mondjam, hogy bár aranyos termék, hanyatt azért nem estem tőle. Persze el fogom használni, de nem hiszem, hogy több árnyalatot is be fogok szerezni. Ha picit tartósabb lenne vagy legalább rendesen megfestené az ajkakat, akkor eljátszanék a gondolattal, de így egy kicsit sovány a teljesítménye.

A terméket Amazonról rendeltem, a bolt neve pedig Cosmetic Love. Sajnos nem tudom jó szívvel ajánlani őket, egyrészt az áraik picit magasabbak, mint a többi bolté, a csomagom státuszát nem updatelték rendesen, és csak azután szóltak, hogy egy terméket nem tudnak küldeni, miután az egész csomag már úton volt. Szerencsére visszafizették az árát, de őszintén szólva nem tett rám jó benyomást a bolt.

All in all the lip tint is cute, but it didn't blew my mind. Of course I will use it up, but I don't think I'm going to buy other colors. If it would have a bit more tinting or staying power I would maybe think about it, but right now, this is not enough.

I ordered it from Amazon, the shop is called Cosmetic Love. Sadly I can't recommend them, because their prices are a bit higher, than the other shops, the order of my package was not updated on time and I was only informed, that one of the items is missing after my package was sent out. Luckily I got a refund, but still, the shop didn't leave a good first impression.


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése