Bourjois Shine Edition Rose XOXO Review

Sziasztok pipikék,

Ma az egyik kedvenc rúzsomat hoztam, mely a Rose XOXO névre hallgat, és a Bourjois Shine Edition kollekciójából való.


Hey chickies,

Today I brought you one of my favourite lipsticks, which is called Rose XOXO and is from Bourjois's Shine Edition line.



A Shine Edition rúzs igényes műanyag csomagolást kapott, mely strapabíró és jól záródik. Alul átlátszó, így látható a rúzs színe, míg felül sárga, narancs vagy türkiz. Ez nem csak azért van így, hogy minél vidámabb kinézete legyen, hanem, hogy könnyebben megtaláljuk a kollekcióból a színben hozzáillő körömlakkot.

The Shine Edition lipsticks have a sturdy, but classy packaging, which snaps close really tight. The bottom is see through, so you can get a peak at the product, while the top is either yellow, orange or turquoise. This is not just for give the whole range a happy vibe, but also to make it easier to find the matching nail polish from the collection.


A rúzs maga nagyon krémes, így picit hajlamos csúszkálni, de ettől eltekintve nagyon könnyed, az ember nem is érzi, hogy viseli. Nem hidratál kevésbé vagy jobban, mint egy átlagos rúzs, de nagyon jól tartja magát, és egyenletesen kopik. A Rose XOXO (24) egy könnyed, világos kékes rózsaszín, mely kellemesen élénk, de nem tolakodó.

The lipstick is lightweight, creamy and although it has a bit of slip it's very good, you can't even feel, that you're wearing it. It isn't more or less hydrating, than a normal lipstick, but has a good staying power and fades evenly. Rose XOXO (24) is a light, blue toned pink, which is vibrant, without being in to your face.


Kellemes viselet, gyönyörű vizes csillogás, aki épp rúzsnézőben van, szerintem nyugodtan vessen egy pillantást a Bourjois Shine Edition darabjaira. Megéri!

Nice wear, shiny, wet look, so if you're on a hunt for a new lipstick I recommend you check out the Bourjois Shine Edition pieces. They're worth it!


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése