IsaDora Gold & Silver Smoky Eye Holiday Palette Review

Sziasztok pipikék,

Bár a terv szerint a Catrice palettáról szerettem volna írni, sajnos a ködös, szürke november másképp gondolta. Így ma az IsaDora ünnepi kollekciójának egyik palettáját, a 94-es számú Gold&Silver Smoky Eye-t hoztam.


Hey chickies,

My original plan was to bring you a review and a few nice photos of the Catrice palette, but the cloudy, grey november decided to take a crap all over it. Sooo, instead let me show you the one of the new holiday palettes from IsaDora, which is called the Gold&Silver Smoky Eye palette or number 94.



Igazából azért mentem be múltkor a Douglasba, hogy megnézzem kaphatóak-e már az OPI karácsonyi lakkok és szettek, vagy mindenképp el kell másznom a Hungária úti boltba. Sajnos az említett lakkokat nem találtam, de megláttam az IsaDora karácsonyi kollekcióját, amit már nagyon vártam. Legjobban a lakkok és a két paletta érdekelt. Bár képeken nagyon jól mutatott a Pinky Smoky Eye összeállítás élőben nem győzött meg. A Gold&Silver Smoky Eye viszont már egészen más téma volt, így rögtön bele is tettem egyet a kosárba. Nem egyedül jött haza, a Crown Jewel (776) nevezetű lakk is jött velem, bár ez eredetileg a másik palettához tartozik, de pont nem érdekel.

I went to Douglas, to check if the OPI holiday polishes and sets are already available, or I have to go to their store, which is a bit far away. I had no luck with them, but the IsaDora holiday collection display was in full bloom. I really wanted to take a closer look at the palette and polishes. It looked great online, but the Pinky Smoky Eye combination was just meh. The other one, the Gold&Silver Smoky Eye was a completely other story, so I casually put one in my basket. I also took a look at the polishes, and despite the fact, that it's meant for the other palette, I took the purple one, which is called Crown Jewel (776).


A csomagolás egyszerű, könnyű, de strapabíró. A kis kompakt teteje átlátszó, így ha több ilyen kis palettánk is van egyből láthatjuk, hogy melyik milyen színeket tartalmaz. A zár is kellemes, nem az a típus, amelyikre az ember ránéz, és már pattan is szét. Szinte kötelező elem a kis szivacsos applikátor, amit én még mindig nem értek, de van olyan, aki szereti használni.

The packaging is simple, lightweight, but sturdy. The top is clear, so if you have more of these compacts, you can instantly see which one has what colors. The closure is also nice, it's not one of those, which open as soon as you just look at them. I don't use them, but the obligatory sponge tip applicator is also included.

Természetes fény / Natural light

Vakuval / With flash

A paletta négy színből áll, egy csillogó, pezsgős aranyból, egy matt tejcsoki barnából, egy matt barnás feketéből, és egy csillogó kékes ezüstből. Bár a tégelyben feketének tűnik a legsötétebb szín, felkenve inkább egy nagyon mély barnás feketéhez hasonlít. A színek mindegyike jól pigmentált, és könnyű velük dolgozni.

The palette contains four colors, a shimmery champagne gold, a matt milk chocolate brown, a matte deep brown black, and a shimmery blue silver. The darkest color looks black in the pan, but when applied, it is more of a brownish black. All the colors have a nice pigmentation, and are easy to work with.

Természetes fény, alap nélkül / Natural light, no primer

Vakuval, alap nélkül / With flash, no primer

Nem vagyok nagy rajongója az aranynak, de ez az árnyalat nagyon szép, és a hétköznapokban is simán hordható, hiszen nem túl csillogós, és nem is az a tipikus sárga arany. A barnákat imádom, azokból sosem elég, ilyen kékes ezüstöm pedig még nem volt, így összességében abszolút nem bántam meg, hogy megvettem.
Az elérhetősége számomra nem tisztázott, hiszen elviekben a karácsonyi kollekció része, de az IsaDora honlapján új színként tűntetik fel mindkét palettát, nem pedig limitáltként. Azért én túl sokáig nem várnék a vásárlással. (Ha pedig nem lettem volna olyan szeni, hogy a blokkot elteszem egy tutiatombiztos helyre, akkor most azt is meg tudnám mondani, hogy mennyibe kerül.)

As you may know, I'm not a big fan of golds, but this shade is lovely, because it's not one of those into your face yellow golds. Love the browns, I can never have enough of these natural shades. I checked my stash, and don't have anything even remotely similar to that bluish silver, so all in all, this was a really good buy for me.
Only thing, that I find confusing is that this is part of the holiday collection, but both palettes are listed as new colors, and not as limited edition on the IsaDora site. Still, I wouldn't wate too much. (If I wouldn't be the genius, that I'm, I could now tell you, how much the palette costs, but I put the receipt somewhere, so I wouldn't loose it. Guess what, I lost it.)

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése